A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Margtas Hud & Fotvård

Nagelförlängning hos Margtas Hud & Fotvård i Avesta Margtas Hud & Fotvård är en av totalt 5 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Avesta. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Avesta eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Avesta i Dalarna.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Margtas Hud & Fotvård eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Margtas Hud & Fotvård är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Margtas Hud & Fotvård erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Margtas Hud & Fotvård


Bergslagsvägen 3 B
774 30   Avesta
0226-516 26

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan