A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Bellezza Care

Nagelförlängning hos Bellezza Care i Kungsbacka Bellezza Care är en av totalt 19 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Kungsbacka. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Kungsbacka eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Kungsbacka i Halland.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Bellezza Care eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Bellezza Care är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Bellezza Care erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Bellezza Care


Lilla Hantverksgatan 5
434 42   Kungsbacka
0300-711 51

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan