A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Parelle Cosmetics

Nagelförlängning hos Parelle Cosmetics i Östersund Parelle Cosmetics är en av totalt 16 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Östersund. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Östersund eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Östersund i Jämtlands län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Parelle Cosmetics eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Parelle Cosmetics är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Parelle Cosmetics erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Parelle Cosmetics


Storgatan 24
831 30   Östersund
063-51 67 00

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan