A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Hår och hudateljén

Nagelförlängning hos Hår och hudateljén i Kalmar Hår och hudateljén är en av totalt 26 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Kalmar. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Kalmar eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Kalmar i Kalmar län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Hår och hudateljén eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Hår och hudateljén är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Hår och hudateljén erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Hår och hudateljén


Fiskaregatan 26
392 32   Kalmar
0480-260 75

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan