A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Solisinn Hud&Fotvård

Nagelförlängning hos Solisinn Hud&Fotvård i Luleå Solisinn Hud&Fotvård är en av totalt 15 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Luleå. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Luleå eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Luleå i Norrbotten.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Solisinn Hud&Fotvård eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Solisinn Hud&Fotvård är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Solisinn Hud&Fotvård erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Solisinn Hud&Fotvård


Smedjegatan 14
972 33   Luleå
0920-192 93

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan