A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Xtreme Beauty Naglar & Utbildning

Nagelförlängning hos Xtreme Beauty Naglar & Utbildning i Luleå Xtreme Beauty Naglar & Utbildning är en av totalt 15 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Luleå. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Luleå eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Luleå i Norrbottens län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Xtreme Beauty Naglar & Utbildning eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Xtreme Beauty Naglar & Utbildning är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Xtreme Beauty Naglar & Utbildning erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Xtreme Beauty Naglar & Utbildning


Kungsgatan 14
972 34   Luleå
0920-22 20 00

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan