A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Kathrins Nagelstudio

Nagelförlängning hos Kathrins Nagelstudio i Örebro Kathrins Nagelstudio är en av totalt 50 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Örebro. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Örebro eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Örebro i Örebro län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Kathrins Nagelstudio eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Kathrins Nagelstudio är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Kathrins Nagelstudio erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Kathrins Nagelstudio


Allmogegatan 113
703 60   Örebro
070-314 32 99

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan