A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Trend Kosmetik

Nagelförlängning hos Trend Kosmetik i Ängelholm Trend Kosmetik är en av totalt 12 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Ängelholm. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Ängelholm eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Ängelholm i Skåne län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Trend Kosmetik eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Trend Kosmetik är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Trend Kosmetik erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Trend Kosmetik


Åsbogatan 21
262 51   Ängelholm
070-969 87 01

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan