Nagelförlängning hos Hörby Hud & Hälsa

Nagelförlängning hos Hörby Hud & Hälsa i Hörby Hörby Hud & Hälsa är en av totalt 6 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Hörby. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Hörby eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Hörby i Skåne.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Hörby Hud & Hälsa eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Hörby Hud & Hälsa är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.


Enklast kan du komma i kontakt med Hörby Hud & Hälsa erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Hörby Hud & Hälsa


Västergatan 12
242 31   Hörby
0415-143 54

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan