A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Gunnels Massage & Hudvård

Nagelförlängning hos Gunnels Massage & Hudvård i Kristianstad Gunnels Massage & Hudvård är en av totalt 26 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Kristianstad. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Kristianstad eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Kristianstad i Skåne län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Gunnels Massage & Hudvård eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Gunnels Massage & Hudvård är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Gunnels Massage & Hudvård erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Gunnels Massage & Hudvård


Vendesgatan 1 C
291 53   Kristianstad
073-204 65 69

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan