A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Sonnydotter

Nagelförlängning hos Sonnydotter i Kristianstad Sonnydotter är en av totalt 26 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Kristianstad. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Kristianstad eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Kristianstad i Skåne län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Sonnydotter eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Sonnydotter är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Sonnydotter erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Sonnydotter


Östra Storgatan 32
291 31   Kristianstad
044-12 23 01

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan