A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Röda Lacket fotvård & nageldesign

Nagelförlängning hos Röda Lacket fotvård & nageldesign i Limhamn Röda Lacket fotvård & nageldesign är en av totalt 9 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Limhamn. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Limhamn eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Limhamn i Skåne.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Röda Lacket fotvård & nageldesign eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Röda Lacket fotvård & nageldesign är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Röda Lacket fotvård & nageldesign erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Röda Lacket fotvård & nageldesign


Sveagatan 66
216 14   Limhamn
040-51 00 26

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan