Nagelförlängning hos Cicci Nagelfixar´n

Nagelförlängning hos Cicci Nagelfixar´n i Årsta Cicci Nagelfixar´n är en av totalt 2 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Årsta. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Årsta eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Årsta i Stockholms län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Cicci Nagelfixar´n eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Cicci Nagelfixar´n är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.


Enklast kan du komma i kontakt med Cicci Nagelfixar´n erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Cicci Nagelfixar´n


Hjälmarsvägen 30
120 53   Årsta
070-659 30 28

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan