A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Hud & Fot kliniken

Nagelförlängning hos Hud & Fot kliniken i Järfälla Hud & Fot kliniken är en av totalt 20 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Järfälla. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Järfälla eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Järfälla i Stockholms län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Hud & Fot kliniken eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Hud & Fot kliniken är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Hud & Fot kliniken erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Hud & Fot kliniken


Allmogevägen 14
177 57   Järfälla
08-580 171 69

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan