A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Irinas Nail Art Studio

Nagelförlängning hos Irinas Nail Art Studio i Solna Irinas Nail Art Studio är en av totalt 22 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Solna. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Solna eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Solna i Stockholms län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Irinas Nail Art Studio eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Irinas Nail Art Studio är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Irinas Nail Art Studio erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Irinas Nail Art Studio


Erik Sandbergs Gata 34
169 34   Solna
070-729 48 98

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan