A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Akademi Liss Wallin

Nagelförlängning hos Akademi Liss Wallin i Stockholm Akademi Liss Wallin är en av totalt 389 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Stockholm. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Stockholm eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Stockholm i Stockholms län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Akademi Liss Wallin eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Akademi Liss Wallin är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Akademi Liss Wallin erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Akademi Liss Wallin


Styrmansgatan 41
114 54   Stockholm
08-31 91 20

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan