A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Salong & Skafferi

Nagelförlängning hos Salong & Skafferi i Stockholm Salong & Skafferi är en av totalt 389 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Stockholm. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Stockholm eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Stockholm i Stockholms län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Salong & Skafferi eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Salong & Skafferi är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Salong & Skafferi erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Salong & Skafferi


Karlavägen 70
114 59   Stockholm
08-661 91 30

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan