A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Salong Slank & Brun

Nagelförlängning hos Salong Slank & Brun i Täby Salong Slank & Brun är en av totalt 29 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Täby. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Täby eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Täby i Stockholms län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Salong Slank & Brun eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Salong Slank & Brun är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Salong Slank & Brun erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Salong Slank & Brun


Marknadsvägen 267
183 79   Täby
08-768 28 50

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan