A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Tattys Naglar & Skönhetsvård

Nagelförlängning hos Tattys Naglar & Skönhetsvård i Vällingby Tattys Naglar & Skönhetsvård är en av totalt 10 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Vällingby. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Vällingby eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Vällingby i Stockholms län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Tattys Naglar & Skönhetsvård eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Tattys Naglar & Skönhetsvård är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Tattys Naglar & Skönhetsvård erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Tattys Naglar & Skönhetsvård


Vinstavägen 68 A
162 70   Vällingby
08-579 731 11

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan