A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Sveamagasinet Hår & Dagspa

Nagelförlängning hos Sveamagasinet Hår & Dagspa i Kristinehamn Sveamagasinet Hår & Dagspa är en av totalt 2 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Kristinehamn. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Kristinehamn eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Kristinehamn i Värmland.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Sveamagasinet Hår & Dagspa eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Sveamagasinet Hår & Dagspa är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Sveamagasinet Hår & Dagspa erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Sveamagasinet Hår & Dagspa


Västerlånggatan 24
681 31   Kristinehamn
0550-130 20

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan