A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Dorama Hudcenter

Nagelförlängning hos Dorama Hudcenter i Borås Dorama Hudcenter är en av totalt 28 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Borås. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Borås eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Borås i Västra Götaland.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Dorama Hudcenter eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Dorama Hudcenter är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Dorama Hudcenter erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Dorama Hudcenter


Hansinggatan 135
507 53   Borås
033-10 60 30

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan