A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Kungälvs Hårteam

Nagelförlängning hos Kungälvs Hårteam i Kungälv Kungälvs Hårteam är en av totalt 13 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Kungälv. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Kungälv eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Kungälv i Västra Götaland.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Kungälvs Hårteam eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Kungälvs Hårteam är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Kungälvs Hårteam erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Kungälvs Hårteam


Gymnasiegatan 6
442 34   Kungälv
0303-199 14

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan