A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Excellent Skin & Bodycare

Nagelförlängning hos Excellent Skin & Bodycare i Lerum Excellent Skin & Bodycare är en av totalt 4 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Lerum. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Lerum eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Lerum i Västra Götalands län.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Excellent Skin & Bodycare eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Excellent Skin & Bodycare är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Excellent Skin & Bodycare erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Excellent Skin & Bodycare


Gamla Allén 19 B
443 31   Lerum
0302-401 75

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan