A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Salong Myrna Kerstin Åkerstedt

Nagelförlängning hos Salong Myrna Kerstin Åkerstedt i Mariestad Salong Myrna Kerstin Åkerstedt är en av totalt 6 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Mariestad. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Mariestad eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Mariestad i Västra Götaland.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Salong Myrna Kerstin Åkerstedt eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Salong Myrna Kerstin Åkerstedt är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Salong Myrna Kerstin Åkerstedt erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Salong Myrna Kerstin Åkerstedt


Österlånggatan 12
542 30   Mariestad
0501-187 20

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan