A--0 A-EG - EX - U2-0

Nagelförlängning hos Fina Fingrar

Nagelförlängning hos Fina Fingrar i Stenungsund Fina Fingrar är en av totalt 5 nagelskulptörer som erbjuder nagelförlängningar i Stenungsund. Både kompetens hos nagelterapeuter och pris på en nagelförlängning skiljer och därför kan det vara bra att jämföra nagelförlängningarna som finns tillgängliga i Stenungsund eller med hos andra nagelterapeuter på orter i närheten av Stenungsund i Västra Götaland.

Om du vill ha en bra nagelförlängning bör du dels ställa upp en kravspec men även undersöka flera olika nagelsalonger. Viss vägledning om nagelförlängning och akrylnaglar kan du hitta genom att besöka Fina Fingrar eller några andra nagelskulptörer hemsidor. Eftersom det finns fler salonger som erbjuder nagelförlängningar på samma ort som Fina Fingrar är det klart lönande att undersöka pris och omdömen hos minst två av de nagelsalonger som fixar en nagelförlängning.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med Fina Fingrar erbjuder nagelförlängningar enligt nedan:


Fina Fingrar


Östra Köpmansgatan 18
444 30   Stenungsund
070-814 18 26

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan