Kul om Nagelförlängning

Roligt om nagelförlängning

En hel del om nagelterapeuter som erbjuder långa nagelförlängningar kan vara bra nöjsamt att skriva om vilket görs inom kort. Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om nagelterapeuter som fixar långa nagelförlängningar. Man kan aldrig veta för mycket gällande en nagelförlängning.

Växthastighet för naglar

Växthastighet för naglar En fingernagel växer ungefär 0.1 mm per dag vilket innebär att den växer 1 cm på 100 dagar. Tånaglarna växer ungefär ½ så snabbt.

Snabbväxande naglar

Snabbväxande naglar Dina naglar växer snabbare på sommaren än vintern. Anledningen är solens strålar som utsöndrar E-vitaminer, som naglarna behöver för att växa.

Svänga med naglarna

Svänga med naglarna När en kvinna sträcker ut vänsterhanden genom bilfönstret kan det antingen betyga att hon torkar nagellacket eller att hon ska svänga till höger.
Rudi Carrell

Starka naglar

Starka naglar Av alla mänskliga band är nagelbanden de starkaste.

Stig Johansson

Världens längsta nagel

Världens längsta nagel Världens längsta naglar är så äckligt långa att vi inte villa lägga upp en bild på dessa är. Det vinns dock en video längre ned får den som inte är kräkmagad.

Långa fingrar → snabbare naglar

Långa fingrar → snabbare naglar Generellt gäller att ju längre fingrar desto snabbare växer naglarna. Detta gör att nageln på långfingret växer snabbare än nageln på lillfingret.

Longest fingernails

Woman With the Longest Fingernails

Living With Long Nails For A Day

Wearing Long Nails For 24 Hours

Wearing 5 Inch Long Acrylic Nails

Surviving 5-Inch Acrylic Nails

Köp Nagelförlängning hos


Allt snyggt om nagelförlängning

Här kan du hitta mycket intressant information om nagelförlängning och nagelförstärkning men även en del kul gällande nagelterapeuter.Meny - Nagelförlängning
Till förstasidan på www.nagelforlangning.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Utomlands Företag Nyheter